Followers

Sunday, December 26, 2010

Contest Baju Sama

"Contest Baju Sama"
by
Ikapukpuk Blogspot


Syarat2 penyertaan spt di bwh:

1) Be my follower (done)
2) Buat satu entry pasal contest BAJU SAMA by ika puk puk (done)
3) Upload gambar korang.korang mestilah memakai baju yg sama dlm gambar tu.bilangan ahli dlm gambar plak mestilah xlebih drpd 6 org n xkurang drpd 2 org.xkesahlah gambr kwn2, kapel, fmily, mak ngn anak, ayah ngn anak ke..yg penting baju sama..baju kurung boleh but not baju melayu (d0ne)
4) Ceritakan serba sedikit pasal gambar yang korang dh uploadkan td (done)
5) Copy banner di atas dan letakkan dlm entry contest BAJU SAMA by ika puk puk.linkkan banner di atas terus ke entry nie ( contest BAJU SAMA ) (done)
6) Bila dh siap semua tu, sila tinggalkan url/link entry anda td di ruangan komen entry contest BAJU SAMA di blog ika untuk ika terjah blog korang (done)


kalau nak join, KLIK SINI atau bole klik jgak banner kat atas
closing date: 31 December 2010


gambar yang dipertaruhkan untuk contest ni spt dibawah:


gamba ak wif the only one adik prempuanku kat tepi jalan,gua musang..time nie kreta abahku rosak,so smbil2 menunggu mekanik ktorg begamba laa..nak isi mase terluang la katekan..hehe~ org lain smua susah ati,tp ktorg smpat lagi bergmba..ish ish ish..hehe ;p

ak ngn adik ak nie mmg suke beli baju yang same..yang mane die suke yang tu la yang ak suke..so,untuk mngelakkan drp ktrg berebut2..ktorg same2 la beli..design yang same tp kaler je lain.hehe ;)
konon nak nampk cm kembar..padahal,perbezaan umo tersgt la byk..
bile pakai baju same,rse cm sebaya & terase la diri ak nie mude skit..hahah~


p/s: cik ika, i'm done! sile la nilai i punye contest nie yer ;)

2 comments:

ika puk puk said...

tQ dear sudi join =)
gudluck!!

ShAfiEYkA said...

tenkiu so mucchh!! ;)