Followers

Sunday, December 26, 2010

Cutenya Contest

"Cutenya Contest"
by
Galeri Ini Blogspot

kalau nak join, KLIK SINI atau bole klik jgak banner kat atas
closing date: 29 December 2010

Syarat2nya cukup mudah...
1. Follow la, supaya mudah dapat update, tapi xda paksaan (done)

2. Buat 1 entri di blog kamu bertajuk "Cutenya Contest" (done)

3. Copy beaner di atas dan masukkan dalam entri kamu di sebelah atas tu...dan link kan terus ke entri ni (Supaya senang orang mau join =)) (done)

4. Letak 1 sahaja gambar yang ingin dipertandingkan...(ber edit dan tidak, dua2 di terima...---> Tidak terhad kepada orang, gambar apa2 pun boleh) (done)

5. Letakkan beaner ni di sidebar dan linkkan terus ke entri ni. (done)

6. Untuk tag friend tiada had (done)

7. Hanya untuk blogger sahaja (ok)

8. Jangan Lupa Lengkapkan slogan: "Cutenya gambar ni kerana..." (tidak lebih 20 patah perkataan) (done)


Gambar yang dipertaruhkan untuk contest nie:


Cutenya gambar ni kerana senyumnya..muhaimin yang tersgt murah dgn snyuman membuatkan muhaimin bertambah comel!! ;)

oke,untuk contest nie ak nak tag:
Cik Cetul & Cik Hanis
cepat buat contest nie!! ;)

4 comments:

HadifaR_LoVe said...

Salam...
Cutenya pic :)

Thnx join ya & Gud luck...

ShAfiEYkA said...

tenkiu..
harap2 berjaye..hehe ;)

zaidi zaim said...

cantek n comey.... semoge sukses ek....

ShAfiEYkA said...

tenkiu zaidi zaim..
bukan cantek but hensem..hehe ;p