Followers

Sunday, January 9, 2011

Contest 'Jom Cari Nama Adik Baby'


"Contest-Jom Cari Nama Adik Baby"

closing date: 11 January 2011
kalau nak join, klik banner kat atas yer ;)

saya nak mencube nasib..hehe ;)
kot la dpt menarik ati pihak penganjur
tapi saya just nak bagi name baby lelaki je..yg untuk baby perempuan tu takde idea lak
nnt saya dah ade idea,saya inform k?hehe

Baby Lelaki:
Ayrell Rayyan Anaqi

Rayyan: Pintu syurga bagi orang yang berpuasa
Anaqi: keindahanku yang menawan hati

baru perasaan yang name ni ade iras2 mcm name abgnya plak..hehe ;)
AYRELL RYAN REEZQY

untuk GA nie saya nak tag:
Cetul La La
Inchik roro

marilah kite same2 pk kan name yang terbaik untuk baby nie ;)

1 comment:

aQueen said...

salam..syafieka.. aQueen singgah ye.. thx sudi join contest!