Followers

Sunday, January 9, 2011

Contest saat pertama bersama si cinta hati

"Contest Saat Pertama Bersama Si Cinta Hati"

closing date: 15 January 2011
kalau nak join, klik banner kat atas yer ;)

untuk GA nie saya nak tag:
Cetul La La
Inchik roro
Umi

korang buat tau..jgn tak buat lak!hehe ;)

Gambar yang dipertaruhkan:

Gambar latest di Taman Pertanian Shah Alam

1. Berapa lamakah anda telah bersama encik chenta hati? [sertakan tarikh mula bersama jika ingat]

Saya dah bersame cinta ati saya aka inchik roro selama 5tahun 1minggu 1hari..detail gitu..hehe~ ktorg declare on 1st January 2006.

2. ceritakan saat pertama [gambar] anda bersama encik chenta hati. [first time keluar dating,pergi makan...]

Cerita saat pertama?cite ktorg panjang sebenarnye..hehe. Saat pertama saya kenal die time kat matrik. Ktorg bukan satu kelas waktu kat mtrik,tp ktorg kenal melalui besfren inchik roro. Sy otw nak balik ke pahang & duduk sebelah besfren inchik roro. Sembang2 dgn kawan die, then kawan die mntk no fon..tah cam mane tah saya bole bg plak padahal before dis agaklah susah sy nak bagi no fon kat lelaki yang saya baru kenal.

Satu ari kawan die sms sy gune fon inchik roro. Start from dat la inchik roro dgn beraninya sms sy..setiap mase..time tu die ckp name die 'Mawi'..hehe~ lebih kurang 2bulan sms, & satu ari tu..sy tergerak ati nak tnya die sek mane time form 1..yg paling mngejutkan, ktorg penah 1 klas wktu form 1 & form 2..and yang paling tak bole terime is inchik roro adalah lelaki yg same yang kawan saya slalu gosip2kan sy waktu sek dulu. Lelaki yg dulu nye sy taknak skrg dah jd chenta hati sy..

bile semuanya dah terbongkar, ktorg mule berjumpe..1st place ktorg date is library matrikulasi kedah..giler tak tmpt dating ktorg?haha~ dating pun dalam library kan,so inchik roro yang sgt terer kimia terpakse ajar sy yg sgt lemah kimia nie..hehe~

after dat, inchik roro dah makin brani nak ajak sy kluar luar dr kawasan matrik..ktorg gi alor star..dating kat sane,tgk wayang & 1st movie is 'King Kong'..agaklah tak romantik kan?hehe ;p

ape2 pun sy sangat sronok bersame inchik roro..even die bukanlah lelaki yang romantik,tp die baik ati..slalu tlg sy waktu sy susah..i love you so mucch!! hopefully kite akan bersame sampai bile2 ;) walaupun banyak sangat rintangan & dugaan..banyak sangat pasang surutnye..al-maklumlah, sorng kat perlis & sorng kl..but i know,deep inside we know that we love each other ;) (dah panjang giler kot cite sy nie..kesian pihak penganjur contest nak bace..sorii..tak tahu la cite sy nie still dalam tajuk or tak ..hehe ;p)

3. cipta tagline paling kreatif anda untuk encik chenta hati. [contoh: I heart you sampai mati la.]
Inilah aku yg memilih kau untukku..thanks coz being my haven ;)

Dearie,
As we grow older together, as we continue to change with age, there is one thing that will never change.. i will always keep falling in love with you..love you so much! ;)

1 comment:

++ applelicious ++ said...

thanks yea sebab sudi join contest wawa. :) :) :) .
nanti kamoo check nama dalam senarai peserta yea.
make sure nama dan link kamoo betul.
if ada sebarang masalah,sila inform wawa segera.wiii~